Ruim 20 zalen ter beschikking

Conferentielocatie voor 2.500 gasten

Conferentie organiseren? Midden Nederland Hallen is een groot conferentiecentrum in het hart van Nederland. Perfect bereikbaar door de ligging aan de A1 en A30. Met een moderne conferentiezaal, meer dan twintig subzalen voor break-outsessies en een sfeervol Grand Café. Je kunt hier tot 2.500 conferentiebezoekers ontvangen.

Lichte ruimtes, moderne techniek

Het conferentiecentrum is in 2016 gebouwd. De zalen zijn hoog, ruim en licht. Bovendien zijn ze uitgerust met de nieuwste verlichting en geluidsapparatuur. Ook prettig: het binnenklimaat en de akoestiek in de conferentiezaal zijn helemaal van deze tijd. Door 1.650 zonnepanelen en gebruik van bodemwarmte is jouw conferentie bovendien zeer duurzaam.

Ondersteuning van A tot Z

Kies je voor Midden Nederland Hallen? Dan scheelt je dat veel tijd en energie in de voorbereiding. Midden Nederland Hallen beschikt namelijk over eigen techniek, catering en equipment. Een ervaren team van adviseurs ondersteunt je in de voorbereiding van de conferentie. Ze regelen bijvoorbeeld graag pendelbussen of entertainment voor je. En delen best practices van conferenties die andere bedrijven en politieke partijen hielden in Midden Nederland Hallen. Op de dag zelf heb je in een conferentiemanager één aanspreekpunt voor al jouw vragen. Zo kun jij je volledig focussen op jouw conferentie!

Alle voordelen op een rij

 • Auditorium 100-2.500 pers.

  Het auditorium beschikt over 100 tot 2.500 zitplaatsen voor congressen, productpresentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten, concerten en theatervoorstellingen. De zaal is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de moderne techniek op het gebied van licht en geluid. 

  Het auditorium is goed te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 20 subzalen (50-350 pers.)

  Rond het auditorium zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Maar ook als backstageruimtes voor artiesten en sprekers.

 • Expohal 2.500 m², 14m hoog

  Met maar liefst 2.500 m² en een hoogte van 14 meter biedt de expohal volop ruimte. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  De evenementenhal is uitstekend te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 1.750 parkeerplaatsen

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Daarnaast zijn er mindervaliden parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 • Centrale ligging

  Waar de gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen is altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land, gelegen aan de A1 en A30. 

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Daarnaast is alle technische ondersteuning aanwezig voor een geslaagd evenement.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. De Midden Nederland Hallen heeft eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Daarnaast kun je in ons sfeervolle Grand Café terecht voor een lekkere lunch en een verse kop koffie. Deze ruimte is ook apart te huur voor een feest. 

 • Duurzaam gebouw

  Wij doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.

  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

  Bekijk hier al onze duurzaamheidsmaatregelen.

Impressies