Alle ruimtes van Midden Nederland Hallen

De verschillende ruimtes en evenementenhallen van de Midden Nederland Hallen zijn te combineren, maar zijn ook geschikt voor losse zaalverhuur. Er kunnen gelijktijdig drie verschillende evenementen plaatsvinden zonder dat groepen elkaar tegenkomen.

Vraag een offerte aan

Het Auditorium

Het auditorium (200 tot 2.500 zitplaatsen) is een echte blackbox en geschikt voor congressen, kick-offs en productpresentaties. Er hangt state-of-the-art bewegende verlichting, een hoofdscherm (10 x 4,5 m) en twee zijschermen (7 x 4 m) voor bijvoorbeeld live-registratie.

De Expohal

Met 2.500 m2 vloeroppervlak en een hoogte van 14 meter is de expohal dé plek voor beurzen, concerten en bedrijfsevenementen. Hier kan je als organisator helemaal je eigen concept neerzetten. De hal beschikt over grote laad- en losdeuren.

Het Grand Café

Het Grand Café is één van onze favoriete ruimtes. Elk detail klopt en de zitjes zijn echt sfeervol. Als je hier binnenloopt geeft dat een wow-gevoel! Het Grand Café is de perfecte plek voor losse zaalverhuur of voor een aansluitende borrel, diner of feest.

Mini-auditorium en subruimtes

Op de eerste verdieping vind je het mini-auditorium (350 zitplaatsen) en de 20 subruimtes. Ideaal voor kleinere evenementen en als je plenaire sessies wilt afwisselen met workshops. De subruimtes zijn voorzien van audiovisuele middelen.

Entree en foyer

Gasten komen binnen in de entree. Die is ruim, licht en lekker hoog. In de naastgelegen foyer vind je tijdens evenementen verschillende uitgiftepunten van hapjes en drankjes. Op de vide zit bovendien een koffiebar.

Geïnteresseerd in zaalverhuur in de Midden Nederland Hallen?