Volledige creatieve vrijheid

Elke indeling mogelijk

De Expohal van Midden Nederland Hallen is dé plek voor beurzen, feesten en andere evenementen. Met een hoogte van 14 meter, een vrij vloeroppervlak van 2.500 m2 en hoge transportdeuren realiseer je hier elk gewenst concept. Je kunt in de Expohal tot 5.000 bezoekers tegelijkertijd ontvangen.

Modern en duurzaam

Wat opvalt als je binnenstapt? Dat de hal fris, ruim en licht oogt. Door de neutrale uitstraling kun je de Expohal bovendien makkelijk branden op een manier die aansluit bij jouw evenement. Op het dak liggen trouwens 1.650 zonnepanelen. Jouw evenement vindt daardoor plaats in één van de duurzaamste expohallen van Nederland.

Alles in eigen huis

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de Expohal tijdens een vrijblijvende rondleiding. Stap dan meteen even binnen in het naastgelegen Grand Café en de 20 subzalen die je goed kunt inzetten voor break-outsessies of als backstage ruimte. Een ervaren adviseur beantwoordt al je vragen en denkt graag mee over jouw programma. Tijdens de voorbereiding van jouw evenement heb je één aanspreekpunt voor catering, techniek en event-equipment. Van stoelen tot podia en van verlichting en geluidsapparatuur tot food corners; er zijn weinig expohallen die zoveel event-equipment in eigen huis hebben. Dat is lekker makkelijk schakelen!

Alle voordelen op een rij

 • Auditorium 100-2.500 pers.

  Het auditorium beschikt over 100 tot 2.500 zitplaatsen voor congressen, productpresentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten, concerten en theatervoorstellingen. De zaal is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de moderne techniek op het gebied van licht en geluid. 

  Het auditorium is goed te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 20 subzalen (50-350 pers.)

  Rond het auditorium zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Maar ook als backstageruimtes voor artiesten en sprekers.

 • Expohal 2.500 m², 14m hoog

  Met maar liefst 2.500 m² en een hoogte van 14 meter biedt de expohal volop ruimte. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  De evenementenhal is uitstekend te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 1.750 parkeerplaatsen

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Daarnaast zijn er mindervaliden parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 • Centrale ligging

  Waar de gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen is altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land, gelegen aan de A1 en A30. 

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Daarnaast is alle technische ondersteuning aanwezig voor een geslaagd evenement.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. De Midden Nederland Hallen heeft eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Daarnaast kun je in ons sfeervolle Grand Café terecht voor een lekkere lunch en een verse kop koffie. Deze ruimte is ook apart te huur voor een feest. 

 • Duurzaam gebouw

  Wij doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.

  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

  Bekijk hier al onze duurzaamheidsmaatregelen.

De Expohallen