Bezoek de mooiste locaties in Midden Nederland

Meer informatie volgt spoedig, maar zet 1 juli alvast in je agenda!

Geniet deze dag van een compleet verzorgde tour met rondleidingen langs inspirerende evenementenlocaties in Midden-Nederland. Ga backstage en verken de nieuwste mogelijkheden en trends op het gebied van inrichting, techniek, entertainment en food. Een gezellige dag om te netwerken en inspiratie op te doen. Deelname is kosteloos.

Tipje van de sluier
We starten bij de Midden Nederland Hallen en nemen je met de ‘Large tour’ in ieder geval mee langs de locaties; De Werelt, De Veenderhoeve en Oranjerie Hydepark. We sluiten de dag af met een netwerkborrel bij ons nieuwste project: De Mauritskazerne in Ede. Inspiratie opdoen voor jouw events was nog nooit zo makkelijk, ervaar het tijdens deze exclusieve route langs bijzondere evenementenlocaties!

Er zijn drie mogelijkheden voor de invulling van de dag:
- Optie A. Large | Hele dag (tijden volgen)  
- Optie B. Medium | Dagdeel (tijden volgen)
- Optie C. Small | Einde van de dag (tijden volgen)

Wanneer: Maandag 1 juli 2019
Kosten: Geen, deelname is kosteloos
Startlocatie: Midden Nederland Hallen
Adres:  Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld

Benieuwd naar de hele programmering? Meld je aan!
Let op! Er is maar ruimte voor 100 personen. Aanmelden kan via onderstaande button.

Met vriendelijke groet,
Team Midden Nederland Hallen

Ja, ik meld me aan voor de inspiratietour

« terug naar nieuwsoverzicht

Alle voordelen op een rij

 • Auditorium 100-2.500 pers.

  Het auditorium beschikt over 100 tot 2.500 zitplaatsen voor congressen, productpresentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten, concerten en theatervoorstellingen. De zaal is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de moderne techniek op het gebied van licht en geluid. 

  Het auditorium is goed te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 20 subzalen (50-350 pers.)

  Rond het auditorium zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Maar ook als backstageruimtes voor artiesten en sprekers.

 • Expohal 2.500 m², 14m hoog

  Met maar liefst 2.500 m² en een hoogte van 14 meter biedt de expohal volop ruimte. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  De evenementenhal is uitstekend te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 1.750 parkeerplaatsen

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Daarnaast zijn er mindervaliden parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 • Centrale ligging

  Waar de gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen is altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land, gelegen aan de A1 en A30. 

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Daarnaast is alle technische ondersteuning aanwezig voor een geslaagd evenement.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. De Midden Nederland Hallen heeft eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Daarnaast kun je in ons sfeervolle Grand Café terecht voor een lekkere lunch en een verse kop koffie. Deze ruimte is ook apart te huur voor een feest. 

 • Duurzaam gebouw

  Wij doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.

  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

  Bekijk hier al onze duurzaamheidsmaatregelen.