Wil je graag uitpakken en er een succesvol feest van maken? Ga dan voor een themafeest! Het biedt net dat beetje extra en garantie voor plezier. Gegarandeerd succes dus.

Creativiteit
Een themafeest heeft een sterk verbindend karakter en zorgt voor een wij-gevoel onder het personeel of genodigden. Daarnaast het uitgelezen moment om je personeel te belonen. Laat je creativiteit vooral de vrije loop bij het kiezen van een thema en kom zo tot een tof en origineel idee. Het is soms lastig om een keuze te maken tussen alle opties en ideeën. Zorg ervoor dat je het thema afbakent, zodat de bezoekers duidelijk weten wat ze kunnen verwachten en welke voorbereidingen ze wellicht moeten treffen.

Thema laten leven
Vervolgens ga je aan de slag met de organisatie en uitvoering van het themafeest. Door de juiste aankleding kun je het helemaal laten leven bij de bezoekers. Ga voor een echte festivallook met punttenten, barretjes en polsbandjes. Creëer een beachlook met zand, palmbomen, loungebanken en strandtentjes. Of ga ‘back tot he future’ met veel LED, rook en gadgets. Je kunt de gasten ook een dresscode meegeven, waardoor ze waarschijnlijk veel voorpret hebben en al helemaal in het thema zitten nog voordat ze binnen zijn.

Bijpassende Foodbeleving
Naast de juiste decoratie en sfeer in het thema, kunnen de hapjes en drankjes natuurlijk niet ontbreken. Zo kunnen rollende foodtrucks, exotische drankjes of heerlijke tapas je feest iets extra’s geven. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een locatie die een totaalconcept biedt, zoals de Midden Nederland Hallen. Het scheelt je veel tijd (en stress) als je met één partij kunt schakelen over zaken zoals de horeca, techniek en de locatie. Bovendien is het duurzamer en is het eindresultaat vaak beter.

Unieke evenementenlocatie
Op zoek naar een geschikte feestlocatie? De Midden Nederland Hallen is een uitstekende optie voor een geslaagd feest. Alle faciliteiten zijn aanwezig. En in de grootste ruime is maar liefst plek voor 2.500 bezoekers. Daarnaast ligt de locatie letterlijk centraal in Nederland. Perfect bereikbaar met de auto of met openbaar vervoer vanuit alle hoeken van het land.

Enthousiast geworden over het organiseren van een themafeest? Onze accountmanagers helpen graag!

Neem contact met ons op Ontdek de Best Party Deal

« terug naar nieuwsoverzicht