Bereik een groter publiek dan ooit te voren!

Je kunt met een online evenement misschien wel een groter publiek dan ooit bereiken. Om al die kijkers te boeien én mee te laten doen biedt Next Venue je de ideale studio!

Het gaat om de Midden Nederland Studio. Die vind je in de Midden Nederland Hallen, centraal in Nederland. De sfeervolle studio is groot en voorzien van een podium, rigging, studioverlichting, vaste en losse camera’s en natuurlijk schermen in alle formaten die je nodig hebt voor jouw uitzending.

Even sparren? Bel direct naar 088 000 1552.

Maak het zo interactief als je wilt
Bij zo’n online evenement is interactie nóg belangrijker dan anders. De broadcastsoftware in Midden Nederland Studio helpt je daarbij. Haal bijvoorbeeld moeiteloos kijkers in beeld in de uitzending, werk met polls of stellingen waar jouw publiek op kan stemmen of laat deelnemers via een chat live mee discussiëren met een panel in de studio. Je kunt ook werken met subsessies waarbij kijkers in kleinere groepen verder praten. Achter de schermen leidt de regie en technische crew van Midden Nederland Studio jouw show daarbij in goede banen.

Switch naar een hybride of fysiek event
Is de geplande datum van jouw congres of evenement nog ver weg? Er kunnen gelukkig weer fysieke ontmoetingen met grote groepen gepland worden. Je kunt daarom bij Midden Nederland Studio makkelijk switchen naar een hybride of fysiek evenement. Dankzij het Next Safety-concept is daarbij de veiligheid van jouw publiek geborgd. Het is ook mogelijk om bij binnenkomst de gezondheid van gasten te checken met een sneltest of bij het laten zien van het vaccinatiebewijs.

Vier all-in studio formats
De Midden Nederland Studio is slechts één van de vier nieuwe studio formats van locatieplatform Next Venue. Je kunt ook gebruikmaken van een Stream Studio, een Kookstudio en een Talkshow Studio. Met de studio formats speelt Next Venue in op de toegenomen vraag naar hybride en online events. Bijzonder is dat alle formats plug & play zijn en all-in prijzen kennen. Door gebruik te maken van het Garantiefonds kun je bovendien kosteloos annuleren of verplaatsen.

Risicovrij boeken? 
Voor slechts 5% van de offertewaarde verzeker je je evenement en kun je annuleren in deze onzekere tijd. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Check hier hoe het werkt!

Studio Interactive XL in de Midden Nederland Hallen.
Ontdek de Midden Nederland Studio Neem contact op « terug naar nieuwsoverzicht