Bereik een groter publiek dan ooit te voren!

Een congres in coronatijd? Dat kan gewoon. Sterker nog: je kunt met een online evenement misschien wel een groter publiek dan ooit bereiken. Om al die kijkers op afstand te boeien én mee te laten doen biedt Next Venue je de ideale studio!

Het gaat om de nieuwe Studio Interactive XL. Die vind je in de Midden Nederland Hallen, centraal in Nederland. De sfeervolle studio is maar liefst 2.000 m2 groot en voorzien van een podium, rigging, studioverlichting, vaste en losse camera’s en natuurlijk schermen in alle formaten die je nodig hebt voor jouw uitzending.

Even sparren? Bel direct naar 088 000 1552.

Maak het zo interactief als je wilt
Bij zo’n online evenement is interactie nóg belangrijker dan anders. De broadcastsoftware in Studio Interactive XL helpt je daarbij. Haal bijvoorbeeld moeiteloos kijkers in beeld in de uitzending, werk met polls of stellingen waar jouw publiek op kan stemmen of laat deelnemers via een chat live mee discussiëren met een panel in de studio. Je kunt ook werken met subsessies waarbij kijkers in kleinere groepen verder praten. Achter de schermen leidt de regie en technische crew van Studio Interactive XL jouw show daarbij in goede banen.

Switch naar een hybride of fysiek event
Is de geplande datum van jouw congres of evenement nog ver weg? Dan weet je natuurlijk nog niet hoe de coronamaatregelen er tegen die tijd uit zien. Gelukkig kan je bij Studio Interactive XL makkelijk switchen naar een hybride of fysiek evenement. Het is ook mogelijk om met een sneltest bij binnenkomst de gezondheid van gasten te checken.

Risicovrij boeken? 
Voor slechts 2% van de offertewaarde verzeker je je evenement en kun je kosteloos annuleren in deze onzekere tijd. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Check hier hoe het werkt!

Studio Interactive XL in de Midden Nederland Hallen.Studio Interactive XL in de Midden Nederland Hallen.Studio Interactive XL in de Midden Nederland Hallen.Studio Interactive XL in de Midden Nederland Hallen.Studio Interactive XL in de Midden Nederland Hallen.Studio Interactive XL in de Midden Nederland Hallen.
Ontdek de Studio Interactive XL Neem contact op

« terug naar nieuwsoverzicht