De Midden Nederland Hallen biedt ruimte aan groepen van 100 tot 2.500 personen. Dé plek voor een succesvol congres, een beurs of personeelsbijeenkomst. Verras gasten met deze energie neutrale evenementenlocatie in het midden van Nederland!

Alle ruimte voor zakelijke evenementen
Met verschillende zalen en 20 subruimtes is er in de Midden Nederland Hallen voor ieder moment van de dag een geschikte ruimte. In het auditorium met 100 tot 2500 zitplaatsen creëer je met een podium, grote schermen en LED-verlichting een inspirerende congressetting. De Expohal (2500 m², 14 meter hoog) is geschikt voor een beurs en de subruimtes lenen zich perfect voor een brainstormsessie of workshop. In het sfeervolle Grand Café geniet je van een heerlijke lunch of een uitgeserveerd diner. In totaal beschikt de Middden Nederland Hallen over 10.000 m² aan kansen!

Duurzaam en veelzijdig
Als het gaat om duurzaamheid zit je bij de Midden Nederland Hallen wel goed. Het complex is energieneutraal, wat betekent dat het energieverbruik heel laag is. De stroom is afkomstig van de 500 zonnepanelen op het dak en we verwarmen en koelen de locatie met aardwarmte. De ingrediënten voor de lunches, diners en hapjes die we klaarmaken kopen we vers in bij boeren uit de omgeving. Wel zo duurzaam. Wat we doen met het eten dat we over houden? Dat verzamelen we en zetten we om in biogas! Bekijk alle duurzaamheidsmaatregelen.

Goed bereikbaar vanuit heel Nederland
De centrale ligging in het midden van Nederland is een groot pluspunt voor bezoekers.  Vanaf de snelwegen A1 en A30 is het maar 2 minuten rijden tot de entree. Het ruime parkeerterrein beschikt over 1.500 parkeerplaatsen en uiteraard over laadpalen voor elektrische auto’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Midden Nederland Hallen voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

« terug naar nieuwsoverzicht