Innovatie en veiligheid gaan hand in hand tijdens het evenement van Orlaco in de Midden Nederland Hallen. Het bedrijf, dat de veiligheid op de weg wil verbeteren door de inzet van camera’s, nodigde op 5 juni business partners van over de hele wereld uit om kennis te delen. “Het evenement was een groot succes!” zegt Linda van Dijk, projectmanager communicatie van Orlaco.

Veiliger werken met zware voertuigen
Orlaco zet flinke stappen in rijdend Nederland, maar ook daarbuiten! Ondernemers uit verschillende landen kwamen naar de Midden Nederland Hallen om kennis met elkaar te delen. En waar die kennis over gaat? Over veiligheid én innovatie. Want dat een camera als vervanging van spiegels innovatief is, is zeker. Minstens net zo belangrijk: de camera’s bieden bestuurders van heftrucks, maar ook van vrachtwagens en andere industriële voertuigen extra gemak en veiligheid. “Doordat je goed zicht hebt, kun je efficiënter werken. En je hebt zicht op de dode hoek, dus het is veiliger”, zegt Linda van Dijk.

Vanuit Zweden naar de Midden Nederland Hallen
Waarom Orlaco dit zakelijke evenement voor business partners in de Midden Nederland Hallen houdt? “Met name de oppervlakte van het complex sprak aan. Maar ook het buitenterrein, dit was een enorm pluspunt. Er is zelfs een demo-vrachtwagen zonder spiegels vanuit Zweden naar de Midden Nederland Hallen gereden. Doordat de voertuigen buiten stonden, kon iedere bezoeker er even in zitten en bekijken hoeveel zo’n camera in beeld brengt. Op die manier konden ze het echt ervaren.”

 

« terug naar nieuwsoverzicht

Alle voordelen op een rij

 • Auditorium 100-2.500 pers.

  Het auditorium beschikt over 100 tot 2.500 zitplaatsen voor congressen, productpresentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten, concerten en theatervoorstellingen. De zaal is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de moderne techniek op het gebied van licht en geluid. 

  Het auditorium is goed te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 20 subzalen (50-350 pers.)

  Rond het auditorium zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Maar ook als backstageruimtes voor artiesten en sprekers.

 • Expohal 2.500 m², 14m hoog

  Met maar liefst 2.500 m² en een hoogte van 14 meter biedt de expohal volop ruimte. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  De evenementenhal is uitstekend te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 1.750 parkeerplaatsen

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Daarnaast zijn er mindervaliden parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 • Centrale ligging

  Waar de gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen is altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land, gelegen aan de A1 en A30. 

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Daarnaast is alle technische ondersteuning aanwezig voor een geslaagd evenement.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. De Midden Nederland Hallen heeft eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Daarnaast kun je in ons sfeervolle Grand Café terecht voor een lekkere lunch en een verse kop koffie. Deze ruimte is ook apart te huur voor een feest. 

 • Duurzaam gebouw

  Wij doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.

  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

  Bekijk hier al onze duurzaamheidsmaatregelen.