Kennis uitwisselen, netwerken en na afloop gezellig borrelen als van ouds maar dan op een veilige manier, het kán. De evenementenbranche is klaar voor de nieuwe situatie: evenementen waarbij mensen op gepaste afstand toch samenkomen. Natuurlijk is het even schakelen, maar inmiddels is de Midden Nederland Hallen zo ingericht dat de veiligheid gewaarborgd is zonder in te leveren op beleving!

1,5 meter-concepten mét beleving
Om het maximale uit jouw evenement te halen heeft de Midden Nederland Hallen zijn eigen 1,5 meter-concept uitgewerkt. Zo kunnen we van jouw evenement een bijzondere ervaring te maken voor de gasten. Er zijn tekeningen gemaakt van opstellingen waarbij je overal in de locatie, op elk moment van de dag, de anderhalve meter afstand naar gasten kunt garanderen zonder hierbij in te leveren op sfeer of intimiteit. We kijken hierbij graag samen met jou naar je wensen, zodat de juiste indeling voor jouw gezelschap kan worden gekozen. Denk bijvoorbeeld aan een congres, maar dan wel op een verantwoorde en veilige manier, waarbij we de bezoekers verdelen over meerdere ruimtes. Uiteraard zijn de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot hygiëne getroffen en geschiedt de uitservering van voedsel en dranken op gepaste wijze.

Toevoeging: online publiek
We zijn gewend geraakt aan een nieuwe manier van werken; de trend van nu: webinars, online meetings & congressen. De Midden Nederland Hallen beschikt over alle faciliteiten om een succesvolle webconferentie mogelijk te maken. Of wat dacht je van een hybride event in de unieke Studio Interactive XL? Waarbij een deel van je doelgroep fysiek aanwezig is en een deel het evenement volgt middels een livestream. Wij hebben voor elk type videoconferencing een passende oplossing. Voor verdere informatie, beschikbaarheid en een op maat gemaakte offerte, neem contact met ons op!

Protocol voor ieders veiligheid
De richtlijnen van het RIVM worden nauwlettend opgevolgd, daarbij is er ook een hygiëne- en veiligheidsprotocol opgesteld. Een veilig evenement is enkel mogelijk met inspanning van alle betrokkenen. Samen maken we een veilig evenement mogelijk! We vertellen je graag meer over ons protocol.

Nog meer garantie?
De Midden Nederland Hallen is aangesloten bij het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Meer weten?

Check hoe het werkt Ontvang vrijblijvend meer informatie

« terug naar nieuwsoverzicht