Een avondvullend diner-evenement van Grow4Life in de Midden Nederland Hallen heeft zaterdag 90.000 euro opgeleverd voor Stichting Raise in Malawi.

De tweede editie van Grow4Life op zaterdag 10 november werd ook dit jaar gepresenteerd door DJ en kunstenaar Ruud de Wild, dit keer in een duopresentatie met Marlies Claase, bekend van TV Gelderland. Naast deze artiesten waren ook de Nubian Queens met de drie ‘powervrouwen’ Linda Estelle (T-Spoon), Miss Marjorie en Nathalie Makoma (Idols) en het ‘vintage swing trio’ The Triolettes gecontracteerd. Centraal op Grow4Life staat fondsenwerving voor de Stichting Raise die in Malawi een mini-economie ontwikkelt met onder meer een macadamiaplantage, weeshuizen, een basisschool en een mini-kliniek. Vorig jaar bracht het evenement 75.000 euro op. 

Fondsenwerving tijdens Grow4Life gebeurde met een ludieke veiling onder leiding van de bekende veilingmeester Frederik Baerveldt. De veilingstukken die onder de hamer komen waren gratis aangeboden door betrokken particulieren en ondernemers. Daarnaast werd er ook geld ingezameld doordat de gasten van Grow4Life 1000 euro betaalden voor hun tafel waaraan zij plaats mochten nemen. De gasten werden getrakteerd op top-amusement, een chique diner en een afterparty met DJ Ruud de Wild.

« terug naar nieuwsoverzicht