Alle stands staan klaar, en je gasten worden binnen enkele minuten verwacht. In deze ruime locatie heb je alles tot je beschikking om je beurs tot een succes te maken! We verzorgen graag alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle dag, en daarbij hoort heerlijk eten. Bekijk hoe we jouw beurs tot een succes maken met onze creatieve catering.

Keuze voor het beste eten
Heerlijke petit fours of juist luxe belegde broodjes als tussendoortje? Een uitgebreid lunchbuffet tussen de middag of 's avonds een uitgeserveerd diner? Bij het organiseren van een beurs komen ook culinaire vraagstukken kijken. Het is goed om voor het juiste antwoord op die vragen altijd de bezoekers van de beurs in je achterhoofd te houden. Wat zijn hun wensen als het gaat om de 'foodbeleving' en hoe maak je het hen het beste naar de zin? "We geven graag advies als het gaat om de beste keuze voor eten", vertelt chefkok Henry.

Verrast door elk gerecht
Henry heeft al heel wat evenementen voorbij zien komen in de Midden Nederland Hallen. Samen met het complete foodteam en de gastvrije bediening schotelt hij bezoekers heerlijke gerechten voor. "Hoe groot het gezelschap ook is, wij maken elk gerecht met aandacht. Dat geldt voor alle stappen in het proces: de inkoop, de bereiding en de opmaak van de borden. We willen dat mensen verrast zijn door elk gerecht." Vertelt hij. "Bovendien komt de lokale boer bij wijze van spreke zijn producten bij ons in de keuken brengen. Verser - en eerlijker - kan dus niet!"

De aankleding van het eten
Een heerlijke lunch of een uitgeserveerd diner staat nooit op zichzelf. Om een gerecht nog beter tot zijn recht te laten komen, moet de aankleding perfect zijn! Ook houden we in de keuze voor eten met het type beurs dat wordt georganiseerd. "Daarom gaan we altijd eerst met de opdrachtgever om de tafel", vertelt Henry. "Hierbij kijken we in het uitgebreide foodbook welke gerechten het beste bij de opdrachtgever passen. Daarna praten we verder over het eten, de eventuele allergiewensen en de aankleding. We zorgen er altijd voor dat ieder eetmoment een plaatje is!"

Benieuwd welke gerechten het beste bij jouw evenement passen? Vraag advies aan!

Vraag advies aan

« terug naar nieuwsoverzicht

Alle voordelen op een rij

 • Auditorium 100-2.500 pers.

  Het auditorium beschikt over 100 tot 2.500 zitplaatsen voor congressen, productpresentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten, concerten en theatervoorstellingen. De zaal is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de moderne techniek op het gebied van licht en geluid. 

  Het auditorium is goed te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 20 subzalen (50-350 pers.)

  Rond het auditorium zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Maar ook als backstageruimtes voor artiesten en sprekers.

 • Expohal 2.500 m², 14m hoog

  Met maar liefst 2.500 m² en een hoogte van 14 meter biedt de expohal volop ruimte. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  De evenementenhal is uitstekend te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 1.750 parkeerplaatsen

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Daarnaast zijn er mindervaliden parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 • Centrale ligging

  Waar de gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen is altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land, gelegen aan de A1 en A30. 

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Daarnaast is alle technische ondersteuning aanwezig voor een geslaagd evenement.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. De Midden Nederland Hallen heeft eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Daarnaast kun je in ons sfeervolle Grand Café terecht voor een lekkere lunch en een verse kop koffie. Deze ruimte is ook apart te huur voor een feest. 

 • Duurzaam gebouw

  Wij doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.

  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

  Bekijk hier al onze duurzaamheidsmaatregelen.