Alle stands staan klaar, en je gasten worden binnen enkele minuten verwacht. In deze ruime locatie heb je alles tot je beschikking om je beurs tot een succes te maken! We verzorgen graag alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle dag, en daarbij hoort heerlijk eten. Bekijk hoe we jouw beurs tot een succes maken met onze creatieve catering.

Keuze voor het beste eten
Heerlijke petit fours of juist luxe belegde broodjes als tussendoortje? Een uitgebreid lunchbuffet tussen de middag of 's avonds een uitgeserveerd diner? Bij het organiseren van een beurs komen ook culinaire vraagstukken kijken. Het is goed om voor het juiste antwoord op die vragen altijd de bezoekers van de beurs in je achterhoofd te houden. Wat zijn hun wensen als het gaat om de 'foodbeleving' en hoe maak je het hen het beste naar de zin? "We geven graag advies als het gaat om de beste keuze voor eten", vertelt chefkok Henry.

Verrast door elk gerecht
Henry heeft al heel wat evenementen voorbij zien komen in de Midden Nederland Hallen. Samen met het complete foodteam en de gastvrije bediening schotelt hij bezoekers heerlijke gerechten voor. "Hoe groot het gezelschap ook is, wij maken elk gerecht met aandacht. Dat geldt voor alle stappen in het proces: de inkoop, de bereiding en de opmaak van de borden. We willen dat mensen verrast zijn door elk gerecht." Vertelt hij. "Bovendien komt de lokale boer bij wijze van spreke zijn producten bij ons in de keuken brengen. Verser - en eerlijker - kan dus niet!"

De aankleding van het eten
Een heerlijke lunch of een uitgeserveerd diner staat nooit op zichzelf. Om een gerecht nog beter tot zijn recht te laten komen, moet de aankleding perfect zijn! Ook houden we in de keuze voor eten met het type beurs dat wordt georganiseerd. "Daarom gaan we altijd eerst met de opdrachtgever om de tafel", vertelt Henry. "Hierbij kijken we in het uitgebreide foodbook welke gerechten het beste bij de opdrachtgever passen. Daarna praten we verder over het eten, de eventuele allergiewensen en de aankleding. We zorgen er altijd voor dat ieder eetmoment een plaatje is!"

Benieuwd welke gerechten het beste bij jouw evenement passen? Vraag advies aan!

Vraag advies aan

« terug naar nieuwsoverzicht