Op 5 februari 2018 organiseerde KPMG het Launch Technology Suite event in de Midden Nederland Hallen. Het event opende spectaculair met een robot die het publiek welkom heette en de dagvoorzitter aankondigde.

Hoe kunnen vier afdelingen van KPMG die te maken hebben met technologie elkaar beter leren kennen om de samenwerking te verbeteren? Dat stond centraal tijdens het event van de internationale accountants- en adviesorganisatie.

Er waren veel technische hoogstandjes zoals een drone die vanuit de zaal naar het podium vloog waaraan een catchbox was bevestigd. Met de catchbox ging de dagvoorzitter de interactie aan met het publiek door deze de zaal in te gooien. Na het plenair programma gingen de 270 deelnemers uiteen om in verschillende workshops aan de slag te gaan. Na de plenaire afsluiting kregen de deelnemers vanuit verschillende foodtrucks meerdere gerechtjes uitgeserveerd.

''Zeer goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Communicatie liep goed en makkelijk, service op de dag zelf was perfect.'' Ruben Koeze - KPMG


 


De bijeenkomst werd inhoudelijk georganiseerd door PINO.

« terug naar nieuwsoverzicht