Bij de Midden Nederland Hallen zorgen we ervoor dat het onze gasten nergens aan ontbreekt. Tijdens ieder evenement bereidt ons vakkundige foodteam heerlijke petit fours die door de gastvrije bediening bij jou worden gebracht. Chefkok Henry vertelt over onze creatieve catering!

Heerlijk eten voor grote groepen
Tijdens veel evenementen in de Midden Nederland Hallen ontvangen we grote groepen mensen. We voorzien bezoekers altijd van heerlijk eten; een uitgebreide lunch, een uitgeserveerd diner of creatieve petit fours. "Hoe groot het gezelschap ook is, wij maken elk gerecht met aandacht. Dat geldt voor alle stappen in het proces: de inkoop, de bereiding en de opmaak van de borden. We willen dat mensen verrast zijn door elk gerecht!" zegt chefkok Henry

Veel vraag naar biologisch
"We merken dat de vraag naar biologische gerechten steeds groter wordt", vertelt Henry. "Dat is leuk, want bij ons komt de lokale boer bij wijze van spreken zijn producten in de keuken brengen." De foodbeleving past perfect bij het duurzame karakter van de Midden Nederland Hallen. Zo wordt er zoveel mogelijk in gepaste porties ingekocht. Blijft er toch iets over? Dan worden de restjes verzameld in de zogenoemde Swill containers, waarna er biogas van wordt gemaakt.

De aankleding van het eten
Een heerlijke lunch of een uitgeserveerd diner staat nooit op zichzelf. Om een gerecht nog beter tot zijn recht te laten komen, is de aankleding ook heel belangrijk! "We gaan altijd eerst met de opdrachtgever om de tafel", vertelt Henry. "Hierbij kijken we in het uitgebreide foodbook welke gerechten het beste bij de opdrachtgever passen. Daarna praten we verder over het eten, de eventuele allergiewensen en de aankleding. We zorgen er altijd voor dat ieder diner en iedere lunch een plaatje is!"

Bij de Midden Nederland Hallen kun je terecht voor evenementen in alle soorten en maten. Wil je genieten van heerlijk eten? Dan zit je met de creatieve catering wel goed. Eet smakelijk!

Bekijk de mogelijkheden voor jouw evenement in de Midden Nederland Hallen.

Neem contact op!

« terug naar nieuwsoverzicht

Alle voordelen op een rij

 • Auditorium 100-2.500 pers.

  Het auditorium beschikt over 100 tot 2.500 zitplaatsen voor congressen, productpresentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten, concerten en theatervoorstellingen. De zaal is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de moderne techniek op het gebied van licht en geluid. 

  Het auditorium is goed te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 20 subzalen (50-350 pers.)

  Rond het auditorium zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Maar ook als backstageruimtes voor artiesten en sprekers.

 • Expohal 2.500 m², 14m hoog

  Met maar liefst 2.500 m² en een hoogte van 14 meter biedt de expohal volop ruimte. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  De evenementenhal is uitstekend te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 1.750 parkeerplaatsen

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Daarnaast zijn er mindervaliden parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 • Centrale ligging

  Waar de gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen is altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land, gelegen aan de A1 en A30. 

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Daarnaast is alle technische ondersteuning aanwezig voor een geslaagd evenement.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. De Midden Nederland Hallen heeft eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Daarnaast kun je in ons sfeervolle Grand Café terecht voor een lekkere lunch en een verse kop koffie. Deze ruimte is ook apart te huur voor een feest. 

 • Duurzaam gebouw

  Wij doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.

  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

  Bekijk hier al onze duurzaamheidsmaatregelen.