Midden Nederland Studio

Uitzending vanuit een professionele studio
Heb je plannen voor een congres of zakelijk evenement? Ga ervoor! In deze tijd is de behoefte aan verbinding groter dan ooit. Met een inspirerend online of hybride evenement val je op en kun je zelfs een groter publiek bereiken dan ooit tevoren. En worden er versoepelingen aangekondigd en mag je weer met groepen fysiek bij elkaar zijn? Dan switch je bij Next Venue moeiteloos naar een vertrouwd fysiek evenement.

  • High-end techniek; 1 van de beste van Nederland!
  • Interactie door uniek ontwikkelde software (incl. chat, polls, subruimtes etc.)
  • Ondersteuning van techniek en regie
  • Mogelijkheid om publiek te ontvangen
  • Super safe met de Next Safety-richtlijnen
  • Centraal in Nederland
  • Prijs op aanvraag


Kunnen wij met je meedenken?
Bel naar 088-000 1550!

De Midden Nederland Studio is in samenwerking met Next Venue ontwikkeld. Bekijk hier alle beschikbare studioconcepten voor online en hybride evenementen.

Met onze interactieve studio beschik jij over state-of-the-art faciliteiten voor je eigen tv-show. De studio is groot en voorzien van een podium, rigging, studioverlichting, high-end audio, vele vaste en losse camera’s en natuurlijk schermen in alle formaten die je nodig hebt voor jouw uitzending. Vanuit de regieruimte switch je met behulp van onze broadcastsoftware moeiteloos naar kijkers thuis. Maak je uitzending dus zo interactief als je wilt! En kies je voor een hybride event? Dan wordt uiteraard de gezondheid door middel van testen van je gasten gewaarborgd.

Risicovrij boeken? 
Voor slechts 5% van de offertewaarde verzeker je je evenement en kun je kosteloos annuleren in deze onzekere tijd. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Check hier hoe het werkt!

Technische ondersteuningStandaard setting voor onlineInteractiefOndersteuning


Neem contact op Stel jouw offerte samen « terug naar nieuwsoverzicht