De huizenmarkt is volop in beweging. Stijgende huizenprijzen, grotere vraag dan aanbod, vergaande digitalisering, duurzaamheid en decentralisatie; onderwerpen waar u als vastgoedexpert dagelijks mee te maken heeft. 

Het is voor iedereen in de vastgoedsector duidelijk dat deze beweging om vernieuwende energie en kennis, extra inspanning en sterkere samenwerking vraagt. NeVaCon speelt hierop in. Het Nederlands Vastgoed Congres (NeVaCon) is hét vastgoedevent waar alles draait om kennis delen, inspiratie en netwerken. Als makelaar, taxateur of geïnteresseerde in vastgoed mag u NeVaCon op 22 juni 2018 niet missen! Locatie? In De Midden Nederland Hallen in Barneveld! 

Het thema van dit jaar is: Let's Move! Haal alles eruit wat erin zit. Tijdens NeVaCon 2018 gaat het niet alleen om kennis vergaren, netwerken en ledenbinding. Het hoofddoel van dit jaar is ERVAREN en DOEN! De belangrijkste ontwikkelingen en de nieuwste trends worden gepresenteerd. Bovendien krijgt u als vastgoedexpert middelen aangereikt om uw netwerk en organisatie een boost te geven en in deze dynamische tijd in beweging te komen en blijven. Dus LET’S MOVE! 

Inschrijven? Kijk op nevacon.nl voor meer informatie.

« terug naar nieuwsoverzicht