Dit is de lekkerste studio van Nederland…

Camera's aan. Take the spot. En… koken maar! Tijdens een online evenement hoeft informatie delen niet altijd boven te staan, want wist je dat je ook perfect kunt werken aan teambuilding of het versterken van het wij-gevoel? Dat doe je namelijk in de nieuwste en lekkerste kookstudio van Nederland.

Het gaat om de unieke PuurDichtbij-kookstudio. Deze interactieve kookstudio vind je in de Midden Nederland Hallen. De studio is opgebouwd in het sfeervolle Grand Café en bestaat uit een sfeervolle kooksetting tegen een warm food decor. Dit is de plek waar straks jouw leidinggevende, directeur of collega onder begeleiding van een chef-kok gaat kokkerelen. Schort aan, pannen in de aanslag en koken. De uitdaging? Tover samen met je online achterban een heerlijke maaltijd in elkaar.


Even sparren? Bel direct naar 088 000 1552.


Plezier vanuit huis
Thuis hoeft niemand iets van dit culinaire geweld te missen, dankzij de vele camera’s, schermen en studioverlichting rond het kookeiland kijkt iedereen live mee. En nog leuker: iedereen doet mee. Alle medewerkers, klanten of relaties ontvangen namelijk vooraf een PuurDichtbij-kookpakket thuis. Wie kroont zich straks tot de keukenprins of keukenprinses van jouw organisatie? En wie blijkt er stiekem nog geen eitje te kunnen bakken? Dat wordt duidelijk wanneer de regie één voor één de bloopers van thuiskokers op het scherm tovert.

Teamuitje of relatie-evenement
Een online food evenement in de kookstudio is het originele teamuitje of relatie-evenement van dit moment. Want zeg nou zelf: eten verbindt en houdt iedereen bezig. Op deze manier versterk je het wij-gevoel op een leuke manier in een tijd waarin afstand de norm is. Tussen het koken door is er natuurlijk alle gelegenheid om ook een serieuze of strategische boodschap over te brengen of ervaringen van het afgelopen jaar met te delen.

Plug & Play & een vaste prijs
Het handige aan de studio is dat je als organisator helemaal wordt ontzorgd. De kookstudio is plug & play, er staat een chef-kok klaar voor de culinaire begeleiding en ook alle technische support van A tot Z is inbegrepen. Je betaalt daarvoor een vaste prijs, opgebouwd uit kosten voor de studio en een prijs per deelnemer voor de foodpakketten. Dus geen verrassingen achteraf!

De PuurDichtbij-kookstudio in de Midden Nederland Hallen.De PuurDichtbij-kookstudio in de Midden Nederland Hallen.De PuurDichtbij-kookstudio in de Midden Nederland Hallen.De PuurDichtbij-kookstudio in de Midden Nederland Hallen.De PuurDichtbij-kookstudio in de Midden Nederland Hallen.De PuurDichtbij-kookstudio in de Midden Nederland Hallen.De PuurDichtbij-kookstudio in de Midden Nederland Hallen.De PuurDichtbij-kookstudio in de Midden Nederland Hallen.De PuurDichtbij-kookstudio in de Midden Nederland Hallen.
Ontdek de PuurDichtbij-kookstudio Neem contact op

« terug naar nieuwsoverzicht