Klanten bijpraten over de nieuwe ontwikkelingen en het delen van tips en tricks. Dat was de reden dat CAD2M een relatiedag organiseerde in de Midden Nederland Hallen.

“Een jaarlijks terugkerend evenement”, vertelt Benedicte Jurok (marketing: event coördinator). “Op deze dag demonstreren onze specialisten de nieuwe features en functies van het 3D tekenpakket SOLIDWORKS.” CAD2M staat bekend om zijn passie voor techniek en daarin het helpen van onze klanten om het optimale rendement uit hun investering in technologie te halen.

Dit jaar viel de keus op de Midden Nederland Hallen. Benedicte: “Onze gasten komen uit alle uithoeken van het land. Wij hebben dus gezocht naar een centrale locatie die gemakkelijk bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid biedt. Een goed niveau van technische voorzieningen was ook een voorwaarde. De Midden Nederland Hallen voldoet aan alle voorwaarden.”

Na het ontvangst in de foyer gingen de bezoekers naar het auditorium voor een plenaire sessie. Na een broodjesbuffet met een smoothiebar konden de bezoekers zelf hun programma bepalen. “In een afgeschermd gedeelte van het auditorium hebben wij diverse procesruimtes en een fieldlab opgezet waar onze gasten een rondleiding kregen. Daarnaast gebruikten we diverse subruimtes om praktische tips en tricks te geven die klanten helpen om het softwarepakket optimaal in te zetten.”

Na het formele gedeelte en naar eigen inzicht in te vullen middagprogramma werden de klanten van CAD2M uitgenodigd voor een borrel. “In deze innovatieve branche worden veel ervaringen uitgewisseld en de dag wordt dan ook gebruikt om te netwerken. Een mooie locatie als deze leent zich daar uitstekend voor. We hebben dan ook alleen maar positieve reacties gekregen. Heel fijn!”

  • Relatiedag CAD2M
  • Relatiedag CAD2M

« terug naar nieuwsoverzicht