Studio Interactive XL

Uitzending vanuit een professionele studio
Heb je plannen voor een congres of zakelijk evenement? Ga ervoor! Juist in deze tijd is de behoefte aan verbinding groter dan ooit. Met een inspirerend online of hybride evenement val je op en kun je zelfs een groter publiek bereiken dan ooit tevoren. En worden de coronamaatregelen versoepeld? Dan switch je moeiteloos naar een vertrouwd fysiek evenement.

  • High-end techniek; 1 van de beste van Nederland!
  • Interactie door uniek ontwikkelde software (incl. chat, polls, subruimtes etc.)
  • Ondersteuning van techniek en regie
  • Mogelijkheid om publiek te ontvangen
  • Super safe met de Next Safety-richtlijnen
  • Centraal in Nederland
  • Prijs op aanvraag

 

Kunnen wij met je meedenken?
Bel naar 088-000 1550!

 

De Studio Interactive XL is in samenwerking met Next Venue ontwikkeld. Bekijk hier alle beschikbare studioconcepten voor online en hybride evenementen.

tip! Zoek je een plug & play studio?
Ontdek dan de Midden Nederland Studio


Super Safe!
Versoepelen de maatregelen? Overweeg dan om (meer) mensen fysiek toe te laten op het evenement. Om je evenement veilig te laten plaats vinden kunnen wij onze medewerkers en de bezoekers van de studio vooraf testen op locatie voor slechts €15,- per persoon. Ook kunnen we optioneel mondkapjes en alcoholspray uitdelen.

Risicovrij boeken? 
Voor slechts 2% van de offertewaarde verzeker je je evenement en kun je kosteloos annuleren in deze onzekere tijd. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Check hier hoe het werkt!

Studio Interactive XL.Studio Interactive XL.Studio Interactive XL.Studio Interactive XL.Studio Interactive XL.Studio Interactive XL.
Neem contact op Vraag een offerte aan

« terug naar nieuwsoverzicht