Alles over de Midden Nederland Hallen

De Midden Nederland Hallen is een multifunctioneel en modern evenementencomplex in het hart van Nederland. Helemaal ingericht en afgestemd op de wensen van evenementorganisatoren en voorzien van alle denkbare faciliteiten voor zakelijke en publieksevenementen. Ons doel? De verwachtingen van gasten en bezoekers overtreffen door uit te blinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit.

img

Ontdek de mogelijkheden van de Midden Nederland Hallen

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, een rondleiding of een offerte op maat.

Contact

Totaalbeleving

Lekker eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. Daarom heeft Midden Nederland Hallen eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een hapje of drankje of een compleet diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. Daarnaast beschikt het complex over een Grand Café dat geopend is tijdens evenementen. Desgewenst bieden we ook ondersteuning op het gebied van entertainment. 

Plan jouw evenement

Jarenlange ervaring

De Midden Nederland Hallen is onderdeel van de TeKa Groep, een toonaangevende speler in de Nederlandse horeca- en evenementenbranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en moderne locaties circa 1.100 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Uitblinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit zijn daarbij kernwaarden. 

Ontdek de ervaringen van onze opdrachtgevers

Duurzaamheid

De Midden Nederland Hallen doet er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen. Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting. 

Duurzaamheidsmaatregelen