Uitblinken in kwaliteit, beleving en gastvrijheid

De Midden Nederland Hallen is een groot, multifunctioneel en modern evenementencomplex in het hart van Nederland. Helemaal ingericht en afgestemd op de wensen van evenementorganisatoren en voorzien van alle denkbare faciliteiten voor zakelijke en publieksevenementen. Ons doel? De verwachtingen van u, uw gasten en bezoekers overtreffen door uit te blinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit.

img

Ontdek de mogelijkheden van de Midden Nederland Hallen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een rondleiding of een offerte op maat.

Contact

Bereikbaarheid

Waar uw gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen zijn altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land. Het complex ligt op enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A30. Op het terrein kunt u gratis parkeren en zijn er laadpalen aanwezig voor elektrische auto's. Indien gewenst verzorgen wij pendelvervoer vanaf het station naar onze locatie.

Routebeschrijving

Duurzaamheid

De Midden Nederland Hallen doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u en uw gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 500 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Dit wordt  vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting. 

Duurzaamheidsmaatregelen

Totaalbeleving

Lekker eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. Daarom beschikken de Midden Nederland Hallen over eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een hapje of drankje of een compleet diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. Daarnaast beschikt het complex over een grand café dat geopend is tijdens evenementen. Desgewenst kunnen we u ook ondersteunen op het gebied van entertainment. 

“De organisatie speelt goed in op onverwachte zaken en denkt heel goed mee om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Op deze mensen kun je echt bouwen en dat vind ik belangrijk bij een evenement.” Monique Stavast, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Jarenlange ervaring

De Midden Nederland Hallen is onderdeel van de TeKa Groep, een toonaangevende speler in de Nederlandse horeca- en evenementenbranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en moderne locaties circa 1100 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Uitblinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit zijn daarbij kernwaarden. 

Offerte aanvragen