De hightech eventlocatie die energie geeft!

Over Next Qube

Next Qube is een ready-to-go-setting voor jouw volgende evenement. Creëer blijvende herinneringen en ontgrendel nieuwe niveaus van fysieke, hybride en online evenementen. 

De kubusvormige ruimte (2.500 m2) bevat een verbluffende pakket aan technische faciliteiten voor bijvoorbeeld 4K-broadcasting en audio- en lichtshows. 

Ready, set go!

Next Qube biedt je een plug-and-play zaal met 3 grote schermen, een podium en zitplaatsen voor 750 gasten. Denk je groter? Geen probleem. Dan trekken we het naastgelegen paviljoen er voor je bij. Daar kan je ook mooi een inspiratieplein, foodplaza of beursvloer realiseren. 

Dit maakt Next Qube de perfecte locatie voor bijvoorbeeld congressen, personeelsbijeenkomsten en meet-ups!

Share, stream en connect

In Next Qube neem je jouw publiek moeiteloos mee. Of ze nu live in de zaal zitten, thuis achter het scherm of allebei. De Qube beschikt namelijk over turnkey studiofaciliteiten. Creëer een interactief programma waarbij je moeiteloos kijken of online sprekers betrekt in je fysieke evenement.

Het Next Venue Garantiefonds

Deze locatie is te boeken in combinatie met het Next Venue garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om te boeken. Meer weten? Check hier hoe het werkt!

Downloads

Next Qube

Alle voordelen op een rij

 • Alles onder één dak

  Het concept is schaalbaar en tot het allerlaatst aanpasbaar. Wil jij een congres organiseren met de garantie dat je op het laast nog kunt schakelen naar online of hybride? Dat kan. Let's connect! We vertellen je graag over de mogelijkheden.

   

   

 • 2.500 m2 vloeroppervlakte

  Met 2.500 m2 vloeroppervlakte, een interactieve studio en mindblowing licht en geluid organiseer jij moeiteloos een onvergetelijk event. Alles staat al voor je klaar. 

 • 3 grote schermen

  Next Qube biedt je een plug-and-play zaal met 3 grote HD-schermen. Dat maakt Next Qube de perfecte locatie voor bijvoorbeeld congressen, personeelsbijeenkomsnten en meet-ups!

 • Zitplaatsen voor 750 gasten

  Next Qube biedt zitplaatsen voor 750 gasten. Denk je groter? Dat is geen probleem. Dan trekken we het naastgelegen paviljoen er voor je bij.

 • State-of-the-art camera's

  Of je publiek nu live in de zaal zit, thuis achter het scherm of allebei. De Qube beschikt namelijk over trunkey studiofaciliteiten. Maak gebruik van onze hightech regieruimte met broadcastoplossingen. Creëer een interactief programa waarbij je moeiteloos kijkers of online sprekers middels het 4k-scherm betrekt. Daarnaast is het ook mogelijk om je evenement in 4K te streamen.

 • Inclusief regieruimte

  Wanneer je event bij Next Qube boekt, krijg je daarbij uiteraard ook hoogwaardige technische expertise:

  • Supersnelle glasvezel verbinding (1gbit internetlijn)
  • Breed scala aan grafische elementen (eigen huisstijl mogelijk)
  • Directe inbel verbinding (verkomt vertraging)
  • Professional grade opnameapperatuur. 
 • Inrichting & styling

  De plenaire zaal van Next Qube is strak en modern ingericht, met alle equipment voor jouw event. het paviljoen heeft een subtiele industriële vibe. Je herkent er de signature van onze interieurssylist in. Voel je vrij om daar je eigen twist aan te geven, met bijvoorbeeld decors en decoratie. Zo creëer je een unieke sfeer voor jouw event. 

 • Subs & food

  Denk onbeperkt. Next Qube heeft namelijk nog 11 inspirerende subruimtes voor je, perfect voor break-outs en informele momenten in je programma. Op het foodplein serveren we je graag de lekkerste hapjes en drankjes. Van lunch tot diner of borrel; we verassen je met de beste, verse en smaakvolle producten uit eigen omgeving in samenwerking met PuurDichtbij.