Veelgestelde vragen

Bekijk de onderstaande veelgestelde vragen. Zit jullie vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@middennederlandhallen.nl of 088 - 000 15 50. We helpen je graag verder!

 • Is de Midden Nederland Hallen een duurzame locatie?

  Maximale impact op je gasten, minimale impact op het milieu. Dat wil jij toch ook? Midden Nederland Hallen is energieneutraal onder andere dankzij warmte-koudeopslag en 1.650 zonnepanelen. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting. Voor onze horecafaciliteiten streven wij naar de inzet van zoveel mogelijk biologische en streekproducten. Bekijk alle duurzaamheidsmaatregelen.

 • Kunnen jullie meedenken in de horeca invulling?

  Natuurlijk! De Midden Nederland Hallen beschikt over eigen horeca- en cateringvoorzieningen. Wel zo flexibel. We denken graag mee over een foodbeleving die past bij het evenement, de wensen en het budget. Heeft het evenement een thema? Dan brainstormen we graag mee. 

 • Wanneer zijn jullie bereikbaar?

  De Midden Nederland Hallen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur via 088 - 000 15 50. Buiten deze tijden zijn we te bereiken via het contactformulier.

 • Kan ik langskomen voor een rondleiding?

  Dat kan zeker! Onze medewerkers geven graag een rondleiding, zodat jullie een goed beeld krijgen van de ruimtes en de sfeer. Ook gaan zij graag om de tafel om alle wensen en eisen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan maken wij een offerte op maat.

 • Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?

  De Expohal en het Auditorium bevinden zich op de begane grond en zijn gelijkvloers zodat ook mindervaliden zich optimaal kunnen verplaatsen. De subruimtes bevinden zich op de eerste etage en zijn bereikbaar met een lift. De locatie beschikt over een invalidentoilet en invalidenparkeerplaatsen.

 • Wij zijn gebonden aan een datum; is de locatie dan beschikbaar?

  Dat kijken we graag voor jullie na. Neem contact op via 088 - 000 15 50 of info@middennederlandhallen.nl. Bij beschikbaarheid is het mogelijk om vrijblijvend een optie te krijgen op de gewenste datum. 

 • Hoe zit het met parkeren?

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Ook zijn er mindervalidenparkeerplaatsen en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.