Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk dan onderstaande veelgestelde vragen.

Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons via info@middennederlandhallen.nl of 088 - 000 15 50. We helpen u graag verder!

 • Is de Midden Nederland Hallen een duurzame locatie?

  De Midden Nederland Hallen doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat u en uw gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1650 zonnepanelen waarmee energie voor 33 huishoudens wordt opgewekt. Daarnaast is de locatie voorzien van warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Dit wordt  vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen. Daarnaast is de…

  Lees verder »
 • We hebben speciale wensen voor de horeca invulling. Kunnen jullie hierin meedenken?

  Natuurlijk! De Midden Nederland Hallen beschikken over eigen horeca- en cateringvoorzieningen. Wel zo flexibel. We denken graag mee hoe we uw bezoekers een foodbeleving kunnen geven die past bij uw evenement, uw wensen en budget. Heeft u een thema? Dan brainstormen we graag mee. 

 • Wanneer zijn jullie bereikbaar?

  De Midden Nederland Hallen zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur via 088 - 000 15 50. Buiten deze tijden kunt u ons bereiken via het contactformulier. Of vul het bel-mij-terug formulier in.

 • Kan ik langskomen voor een rondleiding?

  Dat kan zeker! Onze medewerkers leiden u graag rond door de locatie, zodat u een goed beeld krijgt van de ruimtes en de sfeer. Ook gaan zij graag om de tafel om uw wensen en eisen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan maken wij een offerte op maat.

 • Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?

  De expohal en het auditorium bevinden zich op de begane grond en zijn gelijkvloers zodat ook mindervaliden zich optimaal kunnen verplaatsen. De subruimtes bevinden zich op de eerste etage en zijn bereikbaar met een lift. De locatie beschikt over een invalidentoilet en invalidenparkeerplaatsen.

 • Wij zijn gebonden aan een datum; zijn de Midden Nederland Hallen dan beschikbaar?

  Dat bekijken we graag even voor u. Neem contact op via 088 - 000 15 50 of info@middennederlandhallen.nl. Dan kunt u vrijblijvend een optie krijgen op de Midden Nederland Hallen. 

 • Hoe zit het met parkeren?

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Ook zijn er mindervalidenparkeerplaatsen en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.