Flexibel en goed bereikbaar

Ontvang tot 5.000 gasten

Feest, vakbeurs, congres of ander evenement? In Midden Nederland Hallen is jouw evenement door de centrale ligging naast de A1 en A30 perfect bereikbaar. Je beschikt over een evenementenhal (2.500 m2), een congreszaal (2.000 m2) en ruim 20 subruimtes. Je ontvangt hier moeiteloos tot 5.000 gasten.

Ruim opgezet en duurzaam

De zalen in het evenementencomplex zijn hoog, ruim opgezet, licht en voorzien van moderne technische faciliteiten. Je kunt de ruimtes naar eigen inzicht indelen. Op het dak van de evenementenhal liggen 1.650 zonnepanelen en verwarmen gebeurt met bodemwarmte. Jouw evenement vindt dus plaats in één van de duurzaamste evenementenhallen van Nederland.

Alles in eigen huis

Kies je voor Midden Nederland Hallen? Dan scheelt dat je veel tijd, regelwerk en stress. Het evenementencomplex is namelijk turn-key beschikbaar. Van catering tot techniek en event-equipment; Midden Nederland Hallen heeft alles wat jij nodig hebt in eigen huis. Een ervaren team van adviseurs ondersteunt je bovendien in de organisatie van jouw evenement. Ze regelen graag bijvoorbeeld pendelbussen, verkeersbegeleiding rond de evenementenhal, ehbo’ers, beveiligers en entertainment. Uiteraard leiden ze je graag vrijblijvend rond door de evenementenhal, zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden voor jouw evenement.

Alle voordelen op een rij

 • Auditorium 100-2.500 pers.

  Het auditorium beschikt over 100 tot 2.500 zitplaatsen voor congressen, productpresentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten, concerten en theatervoorstellingen. De zaal is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de moderne techniek op het gebied van licht en geluid. 

  Het auditorium is goed te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 20 subzalen (50-350 pers.)

  Rond het auditorium zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Maar ook als backstageruimtes voor artiesten en sprekers.

 • Expohal 2.500 m², 14m hoog

  Met maar liefst 2.500 m² en een hoogte van 14 meter biedt de expohal volop ruimte. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  De evenementenhal is uitstekend te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 1.750 parkeerplaatsen

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Daarnaast zijn er mindervaliden parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 • Centrale ligging

  Waar de gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen is altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land, gelegen aan de A1 en A30. 

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Daarnaast is alle technische ondersteuning aanwezig voor een geslaagd evenement.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. De Midden Nederland Hallen heeft eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Daarnaast kun je in ons sfeervolle Grand Café terecht voor een lekkere lunch en een verse kop koffie. Deze ruimte is ook apart te huur voor een feest. 

 • Duurzaam gebouw

  Op zoek naar één van de duurzaamste evenementenhallen in Nederland? Wij doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.

  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

  Bekijk hier al onze duurzaamheidsmaatregelen.

Impressies