Alles over de Midden Nederland Hallen

Een energieneutraal evenementencomplex in het midden van het land, waar je door de combi van ruime en hoge ruimtes elk soort bedrijfsevenement kunt houden? De Midden Nederland Hallen is helemaal ingericht en afgestemd op de wensen van evenementorganisatoren en voorzien van alle denkbare faciliteiten voor zakelijke en publieksevenementen. Ons doel? De verwachtingen van gasten en bezoekers overtreffen door uit te blinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit.

Brand new

Met zo’n nieuw complex, ben je natuurlijk verzekerd van frisse en schone ruimtes met moderne faciliteiten. Alle zalen zijn voorzien van state-of-the-art verlichting, techniek en geluidsapparatuur. Er is een geavanceerd klimaatsysteem waarmee je in elke ruimte afzonderlijk de temperatuur kunt regelen.

Lekker eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. Daarom heeft Midden Nederland Hallen eigen moderne horecakeuken. Of het nu gaat om een hapje of drankje of een compleet diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. Daarnaast beschikt het complex over een Grand Café dat geopend is tijdens evenementen. Desgewenst bieden we ook ondersteuning op het gebied van entertainment. 

Plan jouw evenement

Jarenlange ervaring

De Midden Nederland Hallen is onderdeel van Next Venue, een toonaangevende speler in de Nederlandse horeca- en evenementenbranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en moderne locaties circa 1.100 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Uitblinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit zijn daarbij kernwaarden. 

Ontdek de ervaringen van onze opdrachtgevers

Energieneutraal

De Midden Nederland Hallen doet er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen. Bij de bouw van het pand zijn duurzame materialen en hoogwaardige isolatie gebruikt. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

Duurzaamheidsmaatregelen
  • 48.805,01 KG

    CO2-uitstoot bespaard

  • 163

    Bomen geplant

  • 377.330 / voor 1 dag

    Gloeilampen van energie voorzien

img

Ontdek de mogelijkheden van de Midden Nederland Hallen

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, een rondleiding of een offerte op maat.

Contact