Na tijden van onzekerheid is het de hoogste tijd om weer veilig aan de slag te gaan. Boekers willen boeken en doen waar ze goed in zijn; een mooi evenement organiseren! Dat begrijpen wij maar al te goed. De Midden Nederland Hallen is daarom aangesloten bij het Next Venue garantiefonds, om jou als opdrachtgever zekerheid te bieden!

Garantiefonds voor boekingen vóór 1 augustus 2021
Jouw boeking geplaatst voor 1 augustus 2021? Dan zijn de oude voorwaarden en regels van het garantiefonds voor jou van toepassing. Klik op onderstaande button om deze in te zien!

Bekijk de voorwaarden

 

 

Verzeker je van zekerheid!
Met het garantiefonds zit je super safe! Het fonds is speciaal voor evenementen en bied je de mogelijkheid om het evenement kosteloos te annuleren bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken.

Het Next Venue garantiefonds biedt:
Altijd de garantie om je evenement kosteloos te annuleren, tot aan 10 dagen voor de uitvoerdatum van het evenement. Zonder opgave van reden en zonder kleine lettertjes. Zo is jouw evenement goed verzekerd tegen onverwachte situaties, wel zo prettig! 

Veiligheid staat altijd voorop
Naast ons Next Venue Garantiefonds bieden we ook op de dag van jouw evenement de garantie op een veilige omgeving en worden de gestelde voorschriften omtrent het afstand houden en hygiëne nauwlettend opgevolgd. 

De regels?
Die zijn simpel. De dekkingsmaatregel kan tot 10 dagen voordat het evenement plaatsvindt worden ingelost, zonder opgave van reden. 10 dagen van te voren gaan wij er van uit dat het evenement 100% doorgaat. De voorbereidingen voor het evenement worden getroffen. Het evenement is bindend.

De kosten?
Die zijn transparant:
- Wij rekenen 5% over de offertewaarde.

Maak een afspraak voor een rondleiding Bekijk onze Best Business Deal

« terug naar nieuwsoverzicht