Na tijden van onzekerheid is het de hoogste tijd om weer veilig aan de slag te gaan. Boekers willen boeken en doen waar ze goed in zijn; een mooi evenement organiseren! Dat begrijpen wij maar al te goed. De Midden Nederland Hallen is daarom aangesloten bij het Next Venue garantiefonds, om jou als opdrachtgever zekerheid te bieden!

Next Venue garantiefonds voor evenementen
Zorgeloos een evenement boeken met zekerheid bij onverwachte situaties? Het Next Venue Garantiefonds maakt het mogelijk. Dit speciale fonds biedt garanties bij het boeken van evenementen in welke vorm dan ook. Van grote congressen en beurzen, tot kleine zakelijke bijeenkomsten en zelfs bruiloften. Wie een locatie van Next Venue boekt, maakt gebruik van het garantiefonds en alle zekerheden die het fonds biedt!

Het Next Venue garantiefonds biedt:
Altijd de garantie om je evenement te verplaatsen bij calamiteiten, tot aan 10 werkdagen voor de uitvoerdatum van het evenement. Zo is jouw evenement goed verzekerd tegen onverwachte situaties, wel zo prettig!

De regels?
Die zijn simpel. De dekkingsmaatregel kan eenmalig tot aan 10 werkdagen voor de uitvoerdatum van het evenement worden ingelost bij de volgende calamiteit:

    • Bij een pandemie, zoals Covid-19


De kosten?
Die zijn transparant: Wij rekenen 5% over de offertewaarde

En goed om te weten:
Je kunt eenmalig verplaatsen. Het bepalen van een nieuwe datum gaat in overleg, binnen 6 maanden na oorspronkelijke uitvoerdatum. Ook heb je de mogelijkheid om je evenement te verplaatsen naar 1 van de 15 andere Next Venue-locaties.

Maak een afspraak voor een rondleiding Bekijk onze Best Business Deal « terug naar nieuwsoverzicht