Dansen, borrelen of een gokje wagen?

Bereikbaar en alle ruimte

Iets te vieren? De Midden Nederland Hallen is dé bereikbare feestlocatie waar je alle ruimte hebt voor jouw feestconcept. Optredens in het Auditorium (2.000 m²), een dansvloer in de Expohal (2.500 m²), een diner in het Grand Café? Het kan allemaal. Je kunt moeiteloos tot 5.000 feestgangers ontvangen.

Modern en duurzaam

Zij stappen binnen in een gloednieuw complex. De zalen zijn ruim opgezet, je vindt makkelijk je weg en de techniek is helemaal van deze tijd. Dankzij 1.650 zonnepanelen en een installatie voor warmte-koudeopslag is jouw feest bovendien energieneutraal. Dat maakt de Midden Nederland Hallen een verantwoorde feestlocatie of bedrijfsfeest locatie.

Ondersteuning voor jouw feest

Al tientallen bedrijven en organisaties kozen in de afgelopen jaren voor een bedrijfsfeest in de Midden Nederland Hallen. Benieuwd naar hun feestideeën? Je hoort er alles over tijdens een vrijblijvende rondleiding door de feestlocatie. Tijdens deze rondleiding zie je meteen hoe je verschillende feestzalen kunt combineren. Ervaren adviseurs denken met je mee over het feestprogramma, de zaalindeling en een cateringconcept dat past bij jouw feest. En heb je beveiligers, parkeerbegeleiders of pendelbussen naar de feestlocatie nodig? Dan regelen ze dat graag voor je.

Alle voordelen op een rij

 • Auditorium 100-2.500 pers.

  Het auditorium beschikt over 100 tot 2.500 zitplaatsen voor congressen, productpresentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten, concerten en theatervoorstellingen. De zaal is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de moderne techniek op het gebied van licht en geluid. 

  Het auditorium is goed te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 20 subzalen (50-350 pers.)

  Rond het auditorium zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Maar ook als backstageruimtes voor artiesten en sprekers.

 • Expohal 2.500 m², 14m hoog

  Met maar liefst 2.500 m² en een hoogte van 14 meter biedt de expohal volop ruimte. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  De evenementenhal is uitstekend te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 1.750 parkeerplaatsen

  Op zoek naar een bedrijfsfeest locatie met voldoende parkeerplaatsen? De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Daarnaast zijn er mindervaliden parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 • Centrale ligging

  Waar de gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen is altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land, gelegen aan de A1 en A30. 

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Daarnaast is alle technische ondersteuning aanwezig voor een geslaagd evenement.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. De Midden Nederland Hallen heeft eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Daarnaast kun je in ons sfeervolle Grand Café terecht voor een lekkere lunch en een verse kop koffie. Deze ruimte is ook apart te huur voor een feest. 

 • Duurzaam gebouw

  Wij doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.

  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

  Bekijk hier al onze duurzaamheidsmaatregelen.

Impressies