Een locatiemanager zorgt ervoor dat de locatie er altijd tiptop uitziet en dat ieder evenement perfect voorbereid wordt. Henk-Jan van Meerveld is locatiemanager van De Midden Nederland Hallen en vertelt ons graag meer over zijn werk.

Prachtige locatie en een perfect geregeld evenement
Bij de vraag wat een locatiemanager allemaal doet, moet Henk-Jan even nadenken. De lijst met bezigheden blijkt ook behoorlijk uitgebreid te zijn. "Kort gezegd: ik zorg ervoor dat de locatie altijd tiptop in orde is. Het groen op de parkeerplaatsen moet er verzorgd uitzien, maar ook de lampen voor het evenement dat morgen plaatsvindt moeten het doen. Ik houd me dus in de eerste plaats bezig met de locatie zelf, en daarnaast zorg ik er samen met de partymanager voor dat ieder evenement tot in de puntjes wordt verzorgd."

"Ik ken de locatie van binnen en buiten"
"Als voorbereiding voor een evenement maak ik eerst een plattegrond voor de opdrachtgever. Ik ken de locatie van binnen en buiten, dus weet precies welke kraam waar kan staan en welke niet." Henk-Jan zorgt er samen met zijn team voor dat alle spullen voor het evenement klaar staan, zodat de opdrachtgever een dag zonder zorgen heeft. "Mijn dag is geslaagd als mensen bij de Midden Nederland Hallen weg gaan met een goed gevoel. Én dat ze enthousiast zijn over de locatie natuurlijk."

Van brandveiligheid tot kennisoverdracht
De uitdaging in zijn werk is om de diversiteit van alle werkzaamheden georganiseerd te laten verlopen. "Ik heb veel verschillende taken, die allemaal belangrijk zijn. Zo moet het pand natuurlijk op zijn tijd geschilderd worden en is het belangrijk dat de brandveiligheid goed op orde is. Daarnaast bereid ik evenementen voor en ben ik op dit moment bezig met een stukje kennisoverdracht naar de locatiemanager van onze nieuwe locatie, Amsterdome. Naast dat het soms een uitdaging is, maken al die verschillende taken het werk ook weer extra leuk!"

Samen een succesvol evenement neerzetten
Wat Henk-Jan het allerleukste vindt aan zijn werk? De diversiteit van de partijen! "Ik zie heel veel verschillende evenementen plaatsvinden in de Midden Nederland Hallen. Mooi om te zien hoe we in samenwerking met de opdrachtgever telkens weer een succesvol evenement neer kunnen zetten." Een heel groot pluspunt van zijn functie bij de Midden Nederland Hallen is dat er zoveel mogelijk is. "Van de lege kale hal kan je een prachtig decor maken voor een evenement. We kunnen de hal zo mooi maken als mensen willen."

Benieuwd hoe jouw evenement in de Midden Nederland Hallen tot in de puntjes wordt verzorgd?

Neem contact met ons op!

« terug naar nieuwsoverzicht