Een locatiemanager zorgt ervoor dat de locatie er altijd tiptop uitziet en dat ieder evenement perfect voorbereid wordt. Henk-Jan van Meerveld is locatiemanager van De Midden Nederland Hallen en vertelt ons graag meer over zijn werk.

Prachtige locatie en een perfect geregeld evenement
Bij de vraag wat een locatiemanager allemaal doet, moet Henk-Jan even nadenken. De lijst met bezigheden blijkt ook behoorlijk uitgebreid te zijn. "Kort gezegd: ik zorg ervoor dat de locatie altijd tiptop in orde is. Het groen op de parkeerplaatsen moet er verzorgd uitzien, maar ook de lampen voor het evenement dat morgen plaatsvindt moeten het doen. Ik houd me dus in de eerste plaats bezig met de locatie zelf, en daarnaast zorg ik er samen met de partymanager voor dat ieder evenement tot in de puntjes wordt verzorgd."

"Ik ken de locatie van binnen en buiten"
"Als voorbereiding voor een evenement maak ik eerst een plattegrond voor de opdrachtgever. Ik ken de locatie van binnen en buiten, dus weet precies welke kraam waar kan staan en welke niet." Henk-Jan zorgt er samen met zijn team voor dat alle spullen voor het evenement klaar staan, zodat de opdrachtgever een dag zonder zorgen heeft. "Mijn dag is geslaagd als mensen bij de Midden Nederland Hallen weg gaan met een goed gevoel. Én dat ze enthousiast zijn over de locatie natuurlijk."

Van brandveiligheid tot kennisoverdracht
De uitdaging in zijn werk is om de diversiteit van alle werkzaamheden georganiseerd te laten verlopen. "Ik heb veel verschillende taken, die allemaal belangrijk zijn. Zo moet het pand natuurlijk op zijn tijd geschilderd worden en is het belangrijk dat de brandveiligheid goed op orde is. Daarnaast bereid ik evenementen voor en ben ik op dit moment bezig met een stukje kennisoverdracht naar de locatiemanager van onze nieuwe locatie, Amsterdome. Naast dat het soms een uitdaging is, maken al die verschillende taken het werk ook weer extra leuk!"

Samen een succesvol evenement neerzetten
Wat Henk-Jan het allerleukste vindt aan zijn werk? De diversiteit van de partijen! "Ik zie heel veel verschillende evenementen plaatsvinden in de Midden Nederland Hallen. Mooi om te zien hoe we in samenwerking met de opdrachtgever telkens weer een succesvol evenement neer kunnen zetten." Een heel groot pluspunt van zijn functie bij de Midden Nederland Hallen is dat er zoveel mogelijk is. "Van de lege kale hal kan je een prachtig decor maken voor een evenement. We kunnen de hal zo mooi maken als mensen willen."

Benieuwd hoe jouw evenement in de Midden Nederland Hallen tot in de puntjes wordt verzorgd?

Neem contact met ons op!

« terug naar nieuwsoverzicht

Alle voordelen op een rij

 • Auditorium 100-2.500 pers.

  Het auditorium beschikt over 100 tot 2.500 zitplaatsen voor congressen, productpresentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten, concerten en theatervoorstellingen. De zaal is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de moderne techniek op het gebied van licht en geluid. 

  Het auditorium is goed te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 20 subzalen (50-350 pers.)

  Rond het auditorium zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Maar ook als backstageruimtes voor artiesten en sprekers.

 • Expohal 2.500 m², 14m hoog

  Met maar liefst 2.500 m² en een hoogte van 14 meter biedt de expohal volop ruimte. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  De evenementenhal is uitstekend te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 1.750 parkeerplaatsen

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Daarnaast zijn er mindervaliden parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 • Centrale ligging

  Waar de gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen is altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land, gelegen aan de A1 en A30. 

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Daarnaast is alle technische ondersteuning aanwezig voor een geslaagd evenement.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. De Midden Nederland Hallen heeft eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Daarnaast kun je in ons sfeervolle Grand Café terecht voor een lekkere lunch en een verse kop koffie. Deze ruimte is ook apart te huur voor een feest. 

 • Duurzaam gebouw

  Wij doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.

  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

  Bekijk hier al onze duurzaamheidsmaatregelen.