Kerstfeest voor je bedrijf en personeel! 
Wil jij goed uitpakken met een winters ingericht evenement waar iedereen van geniet? Dan is dit hét moment om jouw eindejaarsevenement te organiseren bij de Midden Nederland Hallen! Successen vieren doe je namelijk samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een gezellig eindejaarsevenement? Begin op tijd met het organiseren en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsfeest is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar en vooruit te blikken op komend jaar. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of kerstfeest nu met collega's of met relaties viert; in de Midden Nederland Hallen wordt het sowieso een spetterende avond!

Bekijk de impressie van 2019 hier.

Carol singers en winterse maaltijden
Nog meer extra’s tijdens je evenement? Dat kan! Laat ‘Christmas carol singers’ de hallen opvrolijken met kerstnummers of kies voor een DJ. De kerstman op bezoek laten komen of oud-Hollandse spellen spelen? Wij regelen het. Met een winters buffet is het feest compleet! Specifieke wensen? We denken graag mee over de invulling van jóuw unieke ‘kerstfeest'!

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
Wil je meer weten over de mogelijkheden of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op met ons en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Vul het onderstaande formulier in of bel voor advies naar 088 000 15 50.


 

Vraag direct de mogelijkheden op: 

Aanhef:

Offerte opties:

Reactie binnen 1 werkdag

« terug naar nieuwsoverzicht