Kerstfeest voor je bedrijf en personeel! 
Wil jij goed uitpakken met een winters ingericht evenement waar iedereen van geniet? Dat kan bij de Midden Nederland Hallen! Ook in december 2020 staat de Expohal (2.500 m²) in het teken van winterse sferen. Verwacht gezellige foodcorners, vrolijke lichtjes en heerlijke kersthapjes! Uniek: een echte ijsbaan van 750m2, voor ijspret voor iedereen. Een winters evenement dat niemand vergeet! 

Bekijk de impressie van 2019 hier.

Gezelligheid met collega's
De kerstverlichting schittert je gasten tegemoet als ze het terrein van de Midden Nederland Hallen betreden. Voor een warme chocomel met slagroom lopen ze naar de in kerststijl ingerichte kraampjes. Verderop schaatst een groepje collega's over de schaatsbaan. De Hallen zijn helemaal klaar voor hét bedrijfsevenement van 2020 dat je samen met collega's viert. Het einde van het jaar nadert, dus een speech mag niet ontbreken. Beklim het podium, met alle licht- en geluidfaciliteiten, en vertel je verhaal omhuld door winterse gezelligheid!

Carol singers en winterse maaltijden
Nog meer extra’s tijdens je evenement? Dat kan! Laat ‘Christmas carol singers’ de hallen opvrolijken met kerstnummers of kies voor een DJ. De kerstman op bezoek laten komen of oud-Hollandse spellen spelen? Wij regelen het. Met de gezellige blokhutten, sfeerhaarden en winters buffet is het feest compleet! Specifieke wensen? We denken graag mee over de invulling van jóuw unieke ‘kerstfeest'!

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
Wil je meer weten over de mogelijkheden of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op met ons en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Vul het onderstaande formulier in of te bel voor advies naar 088 000 15 50.


Kerstpakkettenparade


 

Sluit het jaar samen goed af en ontvang
personeel bij de Kerstpakkettenparade in de
Midden Nederland Hallen. Iedereen kan zelf een kerstpakket samenstellen, om daarna nog te genieten van de ijsbaan en winterse gezelligheid!

  • V.a. 10 personen
  • Incl. gebruik ijsbaan en schaatsen
  • Incl. glühwein of warme chocomelk
  • Incl. gebruik terras
  • v.a. € 14,50 p.p.

Winterarrangement


 

Een compleet verzorgd evenement waarbij je de locatie exclusief tot je beschikking hebt. Verwacht een compleet winters concept, inclusief schaatbaan, schaatsen, diverse in kerststijl aangeklede kraampjes, lekker eten en drinken, passende decoratie, verlichting én muziek. 

  • V.a. 300 personen
  • Exclusieve verhuur v/d locatie
  • Incl. gebruik ijsbaan en schaatsen
  • 4-uurs winterarrangement (hapjes & drankjes) 
  • v.a. € 99,50 p.p.

 


 

Vraag direct de mogelijkheden op: 

Aanhef:

Offerte opties:

Reactie binnen 1 werkdag

Wij gaan zorgvuldig met alle gegevens om. Lees hier meer over in ons Privacy Statement

« terug naar nieuwsoverzicht