Kerst in de MNH

Kerstfeest voor je bedrijf en personeel! 
Wil je dit jaar goed uitpakken met een winters ingericht evenement waar iedereen geniet? Dat kan bij de Midden Nederland Hallen! Van 17 tot en met 21 december staat de Expohal (2500 m²) in het teken van winterse sferen. De Expohal is uit te breiden met het Grand Café, het Auditorium en de subruimtes. Een winters evenement dat niemand vergeet. Verwacht gezellige foodcorners, vrolijke lichtjes en heerlijke kersthapjes!

Gezelligheid met collega's
De kerstverlichting schittert je gasten tegemoet als ze het terrein van de Midden Nederland Hallen betreden. Voor een warme chocomel met slagroom lopen ze naar de in kerststijl ingerichte kraampjes. Verderop schaatst een groepje collega's over de schaatsbaan van 200 m². De Hallen zijn helemaal klaar voor hét bedrijfsevenement van 2018 dat je viert samen met collega's. Het einde van het jaar nadert dus een speech mag niet ontbreken. Beklim het podium, met alle licht- en geluidfaciliteiten, en vertel je verhaal omhuld door winterse gezelligheid!

Carol singers en winterse maaltijden
Nog meer extra’s tijdens je evenement? Dat kan! Laat ‘Christmas carol singers’ de hallen opvrolijken met kerstnummers of kies voor een DJ. De kerstman op bezoek laten komen of oud-Hollandse spellen spelen? Wij regelen het. Om ook buiten van de winterse gezelligheid te genieten, kun je de Big Tent Trailer laten voorrijden. Met de gezellige tenten, sfeerhaarden en heerlijke hapjes maakt de trailer met uitgebouwde tenten het feest compleet! Specifieke wensen? We denken graag mee over de invulling van jóuw unieke ‘kerstfeest'!

Geschikt voor partijen vanaf 400 personen, kostenspecificatie op aanvraag.
*Vanaf €44,50 per persoon exclusief de inrichting.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Ontvang meer informatie over het organiseren van een kerstfeest door het onderstaande formulier in te vullen.

Aanhef:

Offerte opties:

Reactie binnen 1 werkdag

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie hiervan zie ons Privacy Statement.


« terug naar nieuwsoverzicht

Alle voordelen op een rij

 • Auditorium 100-2.500 pers.

  Het auditorium beschikt over 100 tot 2.500 zitplaatsen voor congressen, productpresentaties, trainingen, netwerkbijeenkomsten, concerten en theatervoorstellingen. De zaal is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de moderne techniek op het gebied van licht en geluid. 

  Het auditorium is goed te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 20 subzalen (50-350 pers.)

  Rond het auditorium zitten diverse kleine en grote subruimtes. Deze ruimtes kun je inzetten voor workshops, brainstormsessies of presentaties. Maar ook als backstageruimtes voor artiesten en sprekers.

 • Expohal 2.500 m², 14m hoog

  Met maar liefst 2.500 m² en een hoogte van 14 meter biedt de expohal volop ruimte. De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

  De evenementenhal is uitstekend te combineren met andere ruimtes, maar kan ook zelfstandig ingezet worden. Door de separate entreepartijen van het complex blijft de exclusiviteit van jouw evenement gewaarborgd.

 • 1.750 parkeerplaatsen

  De Midden Nederland Hallen beschikt over 1.200 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er nog eens 550 parkeerplekken op loopafstand beschikbaar. Daarnaast zijn er mindervaliden parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 • Centrale ligging

  Waar de gasten ook vandaan komen, de Midden Nederland Hallen is altijd goed bereikbaar dankzij haar centrale ligging in het land, gelegen aan de A1 en A30. 

 • Audiovisuele middelen

  De locatie is voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Daarnaast is alle technische ondersteuning aanwezig voor een geslaagd evenement.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. De Midden Nederland Hallen heeft eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op hoog niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Daarnaast kun je in ons sfeervolle Grand Café terecht voor een lekkere lunch en een verse kop koffie. Deze ruimte is ook apart te huur voor een feest. 

 • Duurzaam gebouw

  Wij doen er er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Zo beschikt de locatie over 1.650 zonnepanelen, warmtepompen en een warmte- en koudeopslag. Dit is een duurzame methode om energie in de vorm van warmte of kou op te slaan in de bodem. Dit wordt vervolgens gebruikt om het gebouw te verwarmen en/of te koelen.

  Bij de bouw van het pand is gebruik gemaakt van duurzame materialen en zeer goede isolatie. Daarnaast is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting.

  Bekijk hier al onze duurzaamheidsmaatregelen.