De Midden Nederland Hallen biedt leveranciers en opdrachtgevers voortaan de mogelijkheid om zelf de catering en de techniek te verzorgen of het complex naar eigen inzicht in te richten.

Met de extra mogelijkheden wordt ingespeeld op vragen uit de markt, laat Timo Kruft van de Midden Nederland Hallen weten. "We hebben nog steeds alles in huis om bedrijven en organisaties volledig te ontzorgen. Dat turn-key-concept spreekt aan vanwege het gemak, de efficiencyvoordelen en het duurzame karakter. Maar daarnaast merken we dat er ook eventorganisatoren en leveranciers zijn die heel graag in onze locatie willen laten zien waar zij in uitblinken. Dat kan nu ook."

Samenwerking
De extra flexibiliteit is exclusief voor partners van de Midden Nederland Hallen. Eventbureaus, cateraars, techniekleveranciers en eventstylingsbureaus die gebruik willen maken van de mogelijkheden, kunnen zich melden bij de Midden Nederland Hallen.“We stellen wel enkele voorwaarde aan de samenwerking om kwaliteit te kunnen garanderen. De belangrijkste is dat we kiezen voor partners die net als wij duurzaamheid, gastvrijheid en beleving hoog in het vaandel hebben staan. We willen namelijk dat gebruikers van de Midden Nederland Hallen een fantastische ervaring hebben. Je mag per event maximaal één discipline (catering, techniek of inrichting) zelf invullen.”

Brand new
De Midden Nederland Hallen werden in 2016 geopend. Het moderne complex ligt in Barneveld, aan de snelwegen A30 en A1 en bestaat onder meer een auditorium met 2500 zitplaatsen, een expohal van 2.500 m2, een grand café, foyer, 20 subruimtes en 1.200 parkeerplaatsen op eigen terrein (eventueel uit te bereiden tot 1.750).  De variatie- en combinatiemogelijkheden maken het complex - dat behoort tot de grotere eventlocaties van Nederland - geschikt voor onder meer beurzen en congressen.
De Midden Nederland Hallen zijn bovendien dankzij onder meer warmtepompen en een warmte-koudeopslag volledig energieneutraal. Dat duurzame karakter werd onlangs nog eens versterkt door plaatsing van 1.000 zonnepanelen op het dak van het complex, waarmee het totaal op 1.650 komt. Met het opwekken van zonne-energie is tot nu toe een CO2-uitstoot van ruim 57.000 kilogram bespaard.

Trend
Kruft: "Dat vinden wij niet alleen zelf belangrijk. In de eventbranche neemt de aandacht voor duurzaamheid snel toe. Steeds meer bedrijven en organisaties in Nederland begrijpen dat het cruciaal is voor hun continuïteit om op een verantwoorde manier om te gaan met grondstoffen, onze leefomgeving en de natuur. Bij zo'n 'groene business-style' past natuurlijk ook een duurzame locatie als je een event organiseert."

Neem contact op

« terug naar nieuwsoverzicht