PuurDichtbij Kookstudio

Online teambuilding was nog nooit zo lekker…
Het wij-gevoel versterken terwijl iedereen thuiszit? Ja, dat kan! Haal de chef-kok in je collega’s, relaties of leden naar boven met een heerlijk online food event. Vanuit onze kookstudio tovert jouw directeur, CEO of leidinggevende een maaltijd in elkaar met de lekkerste lokale producten. En thuis doet iedereen mee met het vooraf toegestuurde PuurDichtbij-kookpakket én een live-verbinding naar de studio!

Smaakvol ingerichte kookstudio
De kookstudio biedt je the best of both worlds. In de eerste plaats een prachtig gestyled kookeiland tegen een warm food decor. Daaromheen alle technische faciliteiten die nodig zijn om samen op afstand te koken. Met meerdere camera’s mis je niets van het culinaire geweld in de studio, terwijl de regie ook moeiteloos de thuiskokers op het scherm tovert. Grote beeldschermen in de kookstudio bieden je bovendien volop mogelijkheden om de interactie verder te vergroten.

Inhoud:
- Super leuk personeelsuitje
- Goed voor de teambuilding
- Compleet concept inclusief sfeervolle studio, technische ondersteuning en begeleiding door kok 
- Iedereen ontvangt vooraf een PuurDichtbij-kookpakket met producten van boeren uit de buurt
- De kookstudio staat centraal in Nederland
- € 7.500,- excl. BTW

Even sparren? Bel naar 088-000 1550!

Risicovrij boeken? 
Voor slechts 2% van de offertewaarde verzeker je je evenement en kun je kosteloos annuleren in deze onzekere tijd. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Check hier hoe het werkt!

PuurDichtbij Kookstudio.PuurDichtbij Kookstudio.PuurDichtbij Kookstudio.PuurDichtbij Kookstudio.PuurDichtbij Kookstudio.PuurDichtbij Kookstudio.PuurDichtbij Kookstudio.PuurDichtbij Kookstudio.PuurDichtbij Kookstudio.PuurDichtbij Kookstudio.PuurDichtbij Kookstudio.

De PuurDichtbij Kookstudio is in samenwerking met Next Venue ontwikkeld. Bekijk hier alle beschikbare studioconcepten voor online en hybride evenementen.

Stel jouw offerte samen Plan een locatiebezoek

« terug naar nieuwsoverzicht